Featured in Keyshot Spotlight

This month I had the honour to be featured in the Keyshot Customer Spotlight where they present Godo Monday abd som eof the work I have done. You can read the article here — https://www.keyshot.com/customers/good-monday

Publicerat i 3D

Från polygoner till PLA plast

En kort time-lapse film som demonstrerar hur jag först skulpterar en figur i ZBrush och sedan 3D-printar modellen i PLA-plast på Ultimaker 2+.
Läs mer »

Publicerat i 3D

Bilder publicerade i ny bok

För ett år sedan kontaktades jag av Duncan Evans, grundaren till 3D Artist Magazine och författaren till boken Digital Mayhem: 3D Landscape Techniques. Han samlade in material till sin nya bok Läs mer »

Publicerat i 3D, CGI

MINI Cooper vinter cabriolet

Eget projekt. Satt och experimenterade med olika 3D ljustester i Cinema 4D och det ena ledde till det andra och plötsligt blev klockan 03.00. Läs mer »

Publicerat i CGI

Good Monday Bonsai

Ett skoj projekt där jag skapat mig ett eget Good Monday Bonsai träd i Cinema 4D, Zbrush och Vray.

Läs mer »

Publicerat i 3D

Lansering HDR Light Studio

Bilder jag gjort till lanseringen av HDR Light Studios nya Live funktion till Cinema 4D. Här kan du läsa mer om nya releasen. Jag har utgått från en befintlig 3D-modell från Suzuki och har jobbat med allt från att ljussätta bilen i 3D, skapa material, rendering till retusch.
Läs mer »

Publicerat i CGI

CGI Milda sigill

Skapade ett 3D sigill i ZBrush och brandade det med Milda’s logotype. Fotograferade kuvertet och retuschade ihop elementen.

Läs mer »

Publicerat i CGI

3D skulptering av mjuka detaljer

En kort “Making of”-film där jag visar exempel på hur detaljer i mjuka förpackningar skulpteras fram i 3D. Förpackningen ingår i ett visualiseringsprojekt där en ny design arbetas fram för en produktserie och därför kan vi inte visa några bilder med artwork ännu.
Läs mer »

Publicerat i 3D

CGI “Volvo Amazon”

Ett eget projekt där jag modellerat bilen från grunden i Cinema 4D.
Läs mer »

Publicerat i 3D

Absolut visualisering

CGI visualisering av Absolut flaskor för en visualiseringspitch.
Läs mer »

Publicerat i 3D, Visualisering