Bilder publicerade i ny bok

För ett år sedan kontaktades jag av Duncan Evans, grundaren till 3D Artist Magazine och författaren till boken Digital Mayhem: 3D Landscape Techniques. Han samlade in material…

3D-machines-Book-CoverInside

För ett år sedan kontaktades jag av Duncan Evans, grundaren till 3D Artist Magazine och författaren till boken Digital Mayhem: 3D Landscape Techniques. Han samlade in material till sin nya bok och frågade om jag ville vara med och presentera projektet ”Morning Glory”.

Den nya boken Digital Mayhem 3D Machine Techniques är en samling av olika CGI bilder och projekt skapade av fantastiska 3D artister från hela världen och jag fick äran att vara med och presentera några av mina bilder på två uppslag i boken.

3D-machines-Book-Spread

3D-machines-Book-BackCover